روز و شبها ادامه دارد تا جایی که تعداد شهروندان و مافیا به حالت بحرانی برسد. مثلا اگر شهروندان ۴ نفر و مافیا ۳ نفر باشند، شرایط بحرانی مافیا استارت میخوره .
روایتگر این شرایط را اعلام میکند. در این حالت اگر شهروندان انتخاب غلطی داشته باشند و رای به شهروند دیگری برای کشته شدن در روز بدهند، بازی ۳ به ۳ مساوی و به نفع مافیا به پایان میرسد.
این بازی مهارتهای ایفای نقش، تحلیل اطلاعات و اقناع دیگران، استدلال و … را افزایش میدهد.
شهروندان توی شرایط بحرانی مافیا
اول باید قبول بکنی که این شرایط فاکتآپ رو تو ساختی . پس مرحله اول پذیرش هست.
مرحله بعد تفکره : آقا کی توی دیوار بوده و کی از اول بازی با ایده ها و استدلال هش و رای هاش داشته شهر میکرده بیرون ؟
و مرحله آخر اعتماد به غریزه هست ؛
در کنار تجزیه و تحلیل منطقی، به ندای درونی خود نیز توجه کنید. گاهی اوقات، حس ششم میتواند در تصمیمگیریهای درست به شما کمک کند.
به غریزه خود اعتماد کنید و از آن بهعنوان یک ابزار مکمل در بازی استفاده کنید. این ترکیب از تجزیه و تحلیل منطقی و غریزه به شما کمک میکند تا تصمیمات بهتری بگیرید و نقش خود را به بهترین شکل ایفا کنید.
اگر مافیا هستی درسته برو درسته
گروه مافیا وقتی شرایط شهر رو بحرانی میکنه. یعنی تا اینجای کار درست عمل کرده و فقط باید منتظر آخرین اشتباه شهروندهای باقی مونده باشه .
معمولا هم شهروندهایی که موندند اون تبر ها نوب ها هستند که زیربغل مافیا تا همینجا رسیدند.
فقط ممکنه ی الهامی یا جرقه ای زده بشه و شهروند های باقی مونده همدیگه رو پیدا بکنند و رویه کاریشون 180 درجه تغییر بدند و دهن مافیا رو سرویس بکنند.
اگر همچین خطری رو حس کردید باید شهر رو شلوغ بکنید و بزنید به یکی از یارهاتون که قبلا هم بهش زدید و ظن داشتید ؛ در ضمن یار فروشی رو تو ی پست کامل توضیح دادم.
سعی کنید بازی رو توی شب (شات صحیح) و روز بعد تموم بکنید وگرنه توی کی آس احتمال یهویی رونالدینیهویی اونی که زیر بغلت بوده بره پیش دوستش بسیار زیاده.
اگر قراره بی گدار به آب بزنی نکات کیلیدی کی آس رو از لینک بالا حتما بخون ًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًً.