از نظر سایت مافیا جی پی ؛ بازی به سبک مافیا روسی سم ترین سناریو همه ادوار خواهد بود .
در این حالت از بازی کمترین تاثیر بازی با نقش ( رول پلی ) رو شاهد هستیم و استدلال و منطق حرف اول و آخر هست.
تفاوت های اصلی مافیا روسی با بقیه سبک ها
- بازی فقط از دو گروه شهروند ساده و مافیای ساده تشکیل میشود.
- مافیاها در ابتدای بازی یکدیگر را نمیشناسند.
- تیر شب فقط در صورت نهایی میشود که :
- همه مافیا ها اسم یک شخص را به گاد بازی بدهند.
- تیم مافیا یکدیگر را پیدا کرده باشد و مثل معمول بازی ها تیر بزنند.
عملکردهای شب این سناریو به چه گونه است؟
مافیاها به صورت انفرادی به فرمان گاد (مجری) بازی چشم باز میکنند. گاد از آنها دو سوال میپرسد .
- 1- مافیا های بازی
- 2- تیر شب
اگه مافیا ها همدیگر را درست شناسایی کرده باشند در شب دوم به بعد مافیا ها باهم چشم باز میکنند و علاوه بر آن برای کشیدن نقشه در فاز شب و زدن تیر شب ؛ هماهنگی های لازم را انجام میدهند.
اگر مافیا ها در شب هر دو یک اسم را برای تیر شب به گاد بدهند آن شخص کشته میشود در غیر این صورت کسی بازی را ترک نخواهد کرد.
نکته: تا زمانی که مافیا ها به درستی یک دیگر را شناسایی نکرده اند و به صورت انفرادی بیدار میشوند مجبور به زدن تیرکور هستند. و این احتمال وجود دارد که تیر آنها درست ننشیند و کسی کشته نشود.
بقیه قسمت های بازی شبیه بازی مافیا می باشد.
تکنیک های مافیا برای روز های اول
از آنجایی که در این سناریو مافیا نیز مانند شهروندان نیاز به فکر کردن و حدس زدن مافیا ها را در دستور کار خود قرار میدهد و تا قبل از اینکه هم دیگر را پیدا کنند نیاز به کشتن شهروندان در فاز شب دارند .
یک تاکتیک اصلی برای زدن تیر شب ؛ نسبت دادن شهروندی به یک بازیکن از همه جا بی خبر هست .
وقتی یک بازیکن به عنوان شهروند برای همه برجسته میشود . احتمال اینکه شب طعمه تیر مافیا شود بسیار زیاد است .
مگر اینکه به احتمال قوی خودش مافیا باشد:)
سوالات متداول در ارتباط با سناریو روسی
نسبیت تعداد مافیا به شهروند بر خلاف سبک های دیگر 1 به 3 است. در هر تعدادی میشود این سناریو رو بازی کرد ولی بشتر از 12 نفر توصیه نمیشود.
زمانی که کل مافیا ها اسم یک دیگر را میبرند و به اصطلاح تیم میشوند در شب اعلام میشود که مافیا ها یکدیگر را پیدا کرده اند. و جز این استعلام دیگری از سوی گاد وجود ندارد.
مافیا اصالتاً یک بازی روسی است و توسط یک روانشناس برای اولین بار بدین صورت ابداع شده است. و بررسی تاریخچه مافیا و نحوه شکل گیری این بازی خالی از جذابیت نیست.
5 پاسخ
درود بر شما عزیزان،من یک دکتر روانشناس هستم.و همیشه در زمینه های مختلف روانی تحقیق میکنم و بازی مافیا رو یک بازی کمونیستی میدونم.چرا که در دراز مدت باعث ایجاد پارانویا خواهد شد…از انجایی که همه یما میدانیم سبک انتخابی بازی تاثیر بسزایی در روند رشد عقلی و شخصیتی ما از دوران کودکی تا بزرگسالی را دارد،بهتر است با دقت بیشتری به ورودی های مغز نظارت داشته باشیم.
درود برشما, اینکه هر ورودی به مغز تاثیراتی داره از کسی پوشیده نیست ولی آیا شما آزمایش های متعددی روی افرادی که این بازی را به صورت مداوم انجام میدهند کرده اید و به این نتیجه سیده اید یا خیر ؟ دوم اینکه من بعد از هر بار بازی احساس حسرت از انتخاب هام دارم ولی خیلی زودگذر هست مثل یک شکست در مسابقه شطرنج ولی به نظرم تاثیرات بلند مدت خوبی هم توی این شکست ها هست . سوم اینکه با فرض اینکه این بازی آموزه های کمونیست را دارا میباشد 🙂 کمونیست چه ربطی به اختلالات روانی داره /
**شر نگو ****
انفاقا من گمانم اینه بازی مافیا در مقابل شبکه های اجتماعی که موجب دوری افراد از همدیگه در خر محفلی حتی میهمانی میشه اما تین بازی موجب نزدیکی افراد و احیا دورهمی ها شده .
هر کسی از ظن خود شد یار من.